marți, 19 octombrie 2010

brocoli cu mozzarela la cuptor

am folosit:

- doua brocoli mici
- vreo 50 de ml de smintina dulce vegetala (Gran Cucina)
- 200 de grame de mozzarela pe care am ras-o pe razatoarea mica
- o lingurita de ulei de masline
- sare

am fiert brocoli desfacut in buchetele mici in apa cu sare, 5 minute. am uns un vas de Jena cu ulei de masline, am pus pe fundul vasului o parte din brinza rasa (cam o treime), am asezat frumusel brocoli peste, l-am stropit bine cu smintina si l-am presarat cu restul de brinza. l-am bagat in cuptorul preincalzit (cam la 200 de grade) si am lasat pina s-a rumenit frumos (20-25 de minute)








e o mincare delicioasa. cu cit pui mai multa smintina, cu atit mai buna este. eu n-am indraznit, sunt totusi la dieta.
aceeasi reteta o fac cu conopida si e la fel de buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu