am folosit:
- 2 fileuri potrivite de pangasius
- o lingurita de seminte de susan
- zeama unei lamii mici
- 3-4 linguri de ulei de masline
- 3 catei de usturoi
- un ardei iute
- sare, piper alb
am spalat pestele, l-am pus intr-un servet curat ca sa se absoarba bine apa, apoi l-am taiat in bucatele mai mici.
am taiat fisii subtiri ardeiul iute, am ras usturoiul, am prajit susanul intr-o tigaie de teflon fara ulei, pina s-a rumenit un pic. apoi, am facut un sos din ulei, lamiie, susan, usturoi, ardei, sare, piper si am lasat pestele in aceasta marinada vreo 30 de minute.
am scos pestele din marinada, am uns doua folii de aluminiu cu ea, am pus pestele deasupra, am turnat peste el restul de sos, am inchis foliile ca pe niste pachetele de mincare si le-am pus intr-un vas de jena in cuptorul preincalzit
am lasat in cuptor vreo 20-25 de minute. l-am mincat cu ardei iute si o felie de piine neagra.
mi-a placut foarte mult si am pastrat o portie pentru miine, caci acum sunt la mentinere si nu mai trebuie sa maninc acelasi lucru la cina.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu